Αποστολή - Παράδοση

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά (εκτός Κυριακής) και η παράδοση τους ολοκληρώνεται εντός 1 – 5 ημερών (ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση αποστολής και τις μη εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν – Σάββατο/Κυριακή/αργίες).

Για την Ελλάδα, το κόστος των μεταφορικών είναι 4,00€ για παραγγελίες συνολικής αξίας έως και 59,99€. Για παραγγελίες συνολικής αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 60,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι μηδενικό (δωρεάν αποστολή).

Για την Κύπρο, το κόστος των μεταφορικών είναι 7,00€ για παραγγελίες συνολικής αξίας έως και 84,99€ και κανονική αποστολή 10 ημερών ενώ το κόστος των μεταφορικών είναι 13,00€ για παραγγελίες συνολικής αξίας έως και 84,99€ και γρήγορη αποστολή 3 ημερών. Για παραγγελίες συνολικής αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 85,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι μηδενικό (δωρεάν αποστολή) για κανονική αποστολή 10 ημερών ενώ το κόστος των μεταφορικών είναι 5,00€ για γρήγορη αποστολή 3 ημερών.

Όλες οι αποστολές γίνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier ή Γενική Ταχυδρομική. Η ΕΛΤΑ Courier και η Γενική Ταχυδρομική διαθέτουν σύστημα εντοπισμού της πορείας των αποστολών. Για την κάθε αποστολή, δίδεται ένα συγκεκριμένος αριθμός αναφοράς (tracking number), τον οποίο οι πελάτες λαμβάνουν με μήνυμα στο κινητό τους (SMS), εφόσον αυτό περιέχεται στα στοιχεία που μας έχουν δοθεί.

Ο πελάτης μπορεί να εισάγει τον εν λόγω αριθμό στο πεδίο «Αναζήτηση Αποστολής» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΕΛΤΑ Courier (https://www.elta-courier.gr) ή της Γενικής Ταχυδρομικής (https://www.taxydromiki.com) και να ενημερωθεί για την πορεία της αποστολής της παραγγελίας του.

*Η επιχείρησή μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων εκτός εάν οφείλεται σε δόλο ή αμέλεια αυτής και για λόγους ανωτέρας βίας.