Επιστροφή Προϊόντων

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν κάποιο από τα προϊόντα που αγόρασαν εντός του διαστήματος 14 ημερών από το χρονικό σημείο απόκτησής του και να ζητήσουν είτε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή προϊόντος.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής, απαιτείται η επικοινωνία μαζί μας στο 2493022702/6932328562 ή στο e-mail: contact@bitbit.gr.

Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης δηλώνει ότι με δική του επιμέλεια και μέριμνα θα επιστρέψει στην επιχείρησή μας το προϊόν που έχει παραλάβει μέσω της ΕΛΤΑ Courier ή της Γενικής Ταχυδρομικής με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή την επιχείρησή μας). Η υπηρεσία αλλαγής είναι δωρεάν.

Πιο αναλυτικά, αφού μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε θα συσκευάσετε κατάλληλα το προϊόν μαζί με την απόδειξη αγοράς και με τέτοιο τρόπο ώστε από την ΕΛΤΑ Courier ή την Γενική Ταχυδρομική να μην μπορούν να γράψουν ή/και να κολλήσουν οτιδήποτε πάνω της και θα το παραδώσετε στην ΕΛΤΑ Courier ή την Γενική Ταχυδρομική ζητώντας να επιστραφεί σε εμάς (στην διεύθυνση Εμμανουήλ Ελένη, Βενιζέλου 59, 402 00, Ελασσόνα), με χρέωση δική μας. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας και χωρίς εσείς να καταχωρήσετε νέα παραγγελία θα σας στείλουμε την νέα σας επιλογή – αν θα είναι ακόμα διαθέσιμο το μέγεθος που επιθυμείτε – την οποία και θα παραλάβετε πληρώνοντας τυχόν διαφορά τιμής.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων η αξία αγοράς του προϊόντος πιστώνεται στον πελάτη εντός 14 ημερών από την μέρα που θα έχει παραληφθεί (το προϊόν επιστροφής) από την επιχείρησή μας.

Τυχόν τραπεζικά έξοδα – κρατήσεις που προκύπτουν επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη, όσον αφορά την τράπεζα του ιδίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (απόδειξη λιανικής) με τα οποία συνοδεύονταν κατά την παραλαβή τους.

Διεύθυνση
Εμμανουήλ Ελένη
Βενιζέλου 59, 402 00, Ελασσόνα
Τηλέφωνο: 2493022702/6932328562

Η επιχείρηση μας, όπως και η ΕΛΤΑ Courier και η Γενική Ταχυδρομική, δηλώνουν ότι για την συσκευασία των αποστολών ευθύνεται αποκλειστικά ο αποστολέας. Επιστροφή όπου η αρχική συσκευασία του προϊόντος είναι κατεστραμμένη λόγω αμέλειας του πελάτη (π.χ. μονωτική ταινία πάνω στην συσκευασία – χωρίς επιπλέον κάλυψη κτλ.) δεν γίνεται δεκτή και ο πελάτης θα πρέπει να επιβαρυνθεί και τα έξοδα αποστολής προκειμένου να τη λάβει πίσω.