Επιστροφή Προϊόντων

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν κάποιο από τα προϊόντα που αγόρασαν εντός του διαστήματος 14 ημερών από το χρονικό σημείο απόκτησής του και να ζητήσουν είτε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή προϊόντος.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής, απαιτείται η επικοινωνία μαζί μας στο 2493022702/6932328562 ή στο e-mail: contact@bitbit.gr.

Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί το προϊόν μπορεί να το επιστρέψει μέσω της ΕΛΤΑ Courier με δική του ευθύνη και αφού το προϊόν ελεγχθεί από το κατάστημα θα του επιστραφεί το ποσό της αγοράς μείον τα μεταφορικά τα οποία είναι 4,00€.

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή του/των ρούχου/ων λόγω επιλογής λάθους μεγέθους ή σχεδίου μπορεί να το επιστρέψει μέσω της ΕΛΤΑ Courier με δική του ευθύνη και αφού το προϊόν ελεγχθεί από το κατάστημα θα γίνει η αλλαγή με την επιβάρυνση των 7,00€ η οποία και θα πληρωθεί με αντικαταβολή με την παραλαβή των προϊόντων.

Στην περίπτωση που ο πελάτης λάβει προϊόν με λάθος νούμερο ή σχέδιο ή κωδικό ή το ρούχο είναι ελαττωματικό τότε η επιστροφή ή η αλλαγή επιβαρύνει εξ ολοκλήρου το κατάστημα μας.

Πιο αναλυτικά, αφού μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε θα συσκευάσετε κατάλληλα το προϊόν μαζί με την απόδειξη αγοράς και με τέτοιο τρόπο ώστε από την ΕΛΤΑ Courier να μην μπορούν να γράψουν ή/και να κολλήσουν οτιδήποτε πάνω της και θα το παραδώσετε στην ΕΛΤΑ Courier ζητώντας να επιστραφεί σε εμάς (στην διεύθυνση Εμμανουήλ Αθανάσιος, Βενιζέλου 59, 402 00, Ελασσόνα), με χρέωση δική μας. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα σας στείλουμε τη νέα σας επιλογή – αν θα είναι ακόμα διαθέσιμο το μέγεθος που επιθυμείτε – την οποία και θα παραλάβετε πληρώνοντας τυχόν διαφορά τιμής.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων η αξία αγοράς του προϊόντος πιστώνεται στον πελάτη εντός 3 ημερών από την μέρα που θα έχει παραληφθεί (το προϊόν επιστροφής) από την επιχείρησή μας.

Τυχόν τραπεζικά έξοδα – κρατήσεις που προκύπτουν επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη, όσον αφορά την τράπεζα του ιδίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (απόδειξη λιανικής) με τα οποία συνοδεύονταν κατά την παραλαβή τους.

Διεύθυνση
Εμμανουήλ Αθανάσιος
Βενιζέλου 59, 402 00, Ελασσόνα
Τηλέφωνο: 2493022702/6932328562

Η επιχείρηση μας, όπως και η ΕΛΤΑ Courier και η Γενική Ταχυδρομική, δηλώνουν ότι για την συσκευασία των αποστολών ευθύνεται αποκλειστικά ο αποστολέας. Επιστροφή όπου η αρχική συσκευασία του προϊόντος είναι κατεστραμμένη λόγω αμέλειας του πελάτη (π.χ. μονωτική ταινία πάνω στην συσκευασία – χωρίς επιπλέον κάλυψη κτλ.) δεν γίνεται δεκτή και ο πελάτης θα πρέπει να επιβαρυνθεί και τα έξοδα αποστολής προκειμένου να τη λάβει πίσω.