Πόντοι Ανταμοιβής

Με κάθε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κερδίζετε πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε με την επόμενή σας αγορά. Για κάθε πόντο που εξαργυρώνετε, έχετε άμεση έκπτωση στην τελική αξία της επόμενής σας παραγγελίας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΝΤΩΝ

Με κάθε αγορά σας, κερδίζετε 10 πόντους για κάθε 1€ αξίας προϊόντων! Για παράδειγμα αν αγοράσετε ένα προϊόν αξίας 30€ στον λογαριασμό σας θα προστεθούν 300 πόντοι.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΝΤΩΝ

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Με την δημιουργία του λογαριασμού, μπορείτε να συγκεντρώνετε πόντους που θα εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας. Μετά, απλά κάνετε τις αγορές σας και οι πόντοι πιστώνονται αυτόματα στον λογαριασμό σας με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας!

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ

Στην ολοκλήρωση της αγοράς σας μπορείτε να εξοφλήσετε μέρος του ποσού ή ολόκληρης της παραγγελίας στο τελικό βήμα του καλαθιού αγορών με τους πόντους που μαζέψατε! Για κάθε 100 πόντους που εξαργυρώνετε κερδίζετε έκπτωση 2€. Έχετε την δυνατότητα να εξαργυρώσετε μέρος των πόντων και όχι όλους. Η εξαργύρωση των πόντων σας ισχύει κάθε φορά για την επόμενη αγορά σας.

ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν τα μεταφορικά έξοδα από τους πόντους. Οι πόντοι χρησιμοποιούνται μόνο για αγορά προϊόντων.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΝΤΩΝ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μπορείτε να τους δείτε στην επιλογή “Πόντοι”.